< tornar a notícies

ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA DE LA FEDERACIÓ ACELL

(10)Acell logotransp (1)

 

D’acord amb l’article 62 del Decret 58/2010, de 4 de maig de 2010, de les Entitats Esportives de Catalunya, la Presidenta de la FEDERACIÓ CATALANA D’ESPORTS PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT INTEL.LECTUAL (ACELL) per l’acord pres en Assemblea del passat 14 de novembre de 2017 té l’honor de convocar-los a l’Assemblea de Votacions de les eleccions a membres de la Junta Directiva de la Federació ACELL, pel dia 22 de desembre  de 2017, a les 18:00 hores, a la localitat de Barcelona, a la Seu de la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual -ACELL (Gran Via de les CortS Catalanes, 645 de Barcelona), amb el següent:

 ORDRE DEL DIA

  1. Acreditació dels assistents
  2. Acte de Votacions a membres de la Junta Directiva