< tornar a notícies

25 de novembre: Dia Mundial per a l’eliminació de la violència envers les dones

 

El mon de l’esport es mobilitza per lluitar contra la violència envers les dones. La Federació ACELL  s’adhereix a la lectura del Manifest amb motiu del Dia Mundial per a l’eliminació de la violència envers les dones que té lloc el dia 25 de novembre. La lectura del manifest serà durant la jornada de la Lliga Catalana de Bàsquet al CEM Mundet de Barcelona el mateix dissabte.

Es vol reivindicar els drets fonamentals de les dones i eradicar la violència masclista. En el manifest es reivindica el dret de les dones a ser lliures i poder gaudir d’una societat i d’un esport que respecti els drets humans fonamentals.

La difusió d’aquest manifest forma part de les actuacions en el marc del Programa Dones i Esport de la Generalitat de Catalunya.