< tornar a notícies

Convocatòria Assemblea General Extraordinària

D’acord amb l’article 62 del Decret 58/2010, de 4 de maig de 2010, de les Entitats Esportives de Catalunya, en relació amb l’article 61.a) i 61.c) del mateix cos legal, i l’article 58è dels Estatuts de la FEDERACIÓ CATALANA D’ESPORTS PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT INTEL.LECTUAL (ACELL), i en representació de tots els clubs afiliats en aquesta Federació, la Presidenta de la FEDERACIÓ CATALANA D’ESPORTS PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT INTEL.LECTUAL (ACELL) per acord de la Junta Directiva té l’honor de convocar-lo a l’Assemblea General Extraordinària pel dia 18 de desembre de 2018. L’Assemblea General Extraordinària es celebrarà a les 18:30 hores en primera convocatòria i a les 19:00 hores en segona convocatòria, a la localitat de Barcelona, Sala d’Actes de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (Rambla de Catalunya, 81  pral. de Barcelona).