< tornar a notícies

ELS ATLETES DE SPECIAL OLYMPICS-ACELL CORREN LA MARATÓ DE BARCELONA

Tres esportistes amb discapacitat intel·lectual participen en l’emblemàtica cursa pels carrers de la capital catalana.

La 42a edició de la Marató de Barcelona va congregar a 17.000 corredors, entre els quals hi havia 3 esportistes de Special Olympics Catalunya – ACELL: Roman Vigara, Aleix Serradell i Roger Devesa. Els 3 són habituals de les curses populars i van córrer al costat dels altres participants com tres corredors més.

En aquesta ocasió, l’Aleix va completar la carrera en 4 hores 48 minuts i el Roger va fer un temps de 3 hores  49 minuts. L’altre runner que va començar la cursa, el Roman Vigara, finalment va haver de retirar-se en el quilòmetre 22.

La participació en curses populars conjuntament amb altres esportistes sense discapacitat ens apropa una mica més a la plena inclusió i la integració social, un dels objectius de Special Olympics Catalunya i de la Federació ACELL.